Băsescu: Preţul gazelor va continua să fie reglementat, cel puţin pe perioada crizei economice

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că preţul gazelor naturale va continua să fie reglementat, cel puţin pe perioada actuală, în încercarea de a compensa "minimal suferinţele generate de criză".

23 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Preţul gazelor va continua să fie reglementat, cel puţin pe perioada crizei economice

Băsescu: Preţul gazelor va continua să fie reglementat, cel puţin pe perioada crizei economice (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"România nu şi-a respectat programul de liberalizare a preţului la gaze naturale, fie că este vorba de gazele produse de Petrom sau de gazele naturale puse pe piaţă de Romgaz. Fac o menţiune, pentru că e bine să fim foarte deschişi unii faţă de ceilalţi: preţul la gaze va continua să fie reglementat, cel puţin pe perioada crizei economice", a declarat Traian Băsescu.

El a mai spus că această decizie este luată pentru protejarea cetăţenilor în faţa preţurile ridicate în condiţii de liberalizare.

"Vom încerca să ne protejăm cetăţenii de preţurile ridicate în condiţii de liberalizare, încercând să compensăm minimal suferinţele generate de criza economică", a adăugat şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici