Băsescu va vizita joi uzina Dacia şi va primi o maşină Duster

Preşedintele Traian Băsescu va vizita, joi, uzina Dacia de la Mioveni şi primi o maşină Duster, fiind primul posesor al modelului SUV, a anunţat constructorul auto.

70 afișări
Imaginea articolului Băsescu va vizita joi uzina Dacia şi va primi o maşină Duster

Băsescu va vizita joi uzina Dacia şi va primi o maşină Duster (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Clienţii care au comandat noul model vor putea intra în posesia maşinilor după 18 aprilie, după evenimentul "Porţi Deschise", când vor fi prezentate maşinile în showroom-uri.

Dealerii Dacia au primit până la sfârşitul lunii martie circa 400 de comenzi pentru SUV-ul Duster, iar trei sferturi dintre clienţi au optat pentru varianta 4X4 a modelului.

Duster a fost lansat pe 18 martie, iar modelul poate fi comandat în toată reţeaua de dealeri, la preţuri cuprinse între 10.500 de euro şi 15.600 de euro, cu TVA inclus, în funcţie de versiune.

La lansarea Duster Dacia a anunţat că primul client care va beneficia de SUV va fi Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici