BBC: „Ne aşteaptă o criză bancară ca în 2008?”

Este inevitabilă prăbuşirea sistemului bancar? BBC susţine că nu ar trebui să se teamă nimeni din spaţiul occidental în privinţa unui iminent colaps bancar.

5210 afișări
Imaginea articolului BBC: „Ne aşteaptă o criză bancară ca în 2008?”

O criză bancară a izbucnit după ce Credit Suisse, una dintre cele mai mari bănci elveţiene, a fost preluată de UBS, iar două bănci americane au dat faliment.

Dar băncile centrale au luat măsuri pentru a asigura stabilitatea financiară şi a preveni un efect de domino.

Astfel, băncile britanice nu sunt afectate direct şi depozitele clienţilor sunt protejate. Cu toate acestea, acţiunile bancare au scăzut şi ar putea rămâne volatile.

Criza nu pare să fie la fel de severă ca cea din 2008, transmite BBC 

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici