BCR îşi va întrerupe serviciile de Internet şi Mobile Banking în noaptea de vineri spre sâmbătă

BCR îşi va întrerupe în noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 23.00 şi 5.00, serviciile de Internet şi Mobile Banking - Click 24 Banking, respectiv Touch 24 Banking, au precizat reprezentanţii băncii, vineri, într-un comunicat.

296 afișări
Imaginea articolului BCR îşi va întrerupe serviciile de Internet şi Mobile Banking în noaptea de vineri spre sâmbătă

BCR îşi va întrerupe serviciile de Internet şi Mobile Banking în noaptea de vineri spre sâmbătă

Sistemele informatice care gestionează serviciile de Internet (Click 24 Banking) şi Mobile Banking (Touch 24 Banking) vor fi întrerupte timp de 6 ore în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar şi aparatele multifuncţionale şi ghişeele automate prezente în reţeaua teritorială a BCR.

Bancomatele, POS-urile şi cardurile vor funcţiona normal.

„Întreruperea este necesară pentru alinierea la noile reglementări PSD2 (n.n.- de protejare a datelor cu caratcter personal)”, au precizat reprezentanţii băncii.

Reprezentanţii BCR au mai precizat că sâmbâtă, 24 martie 2018, în intervalul orar 5.00-23.59 mai pot apărea întreruperi în funcţionarea serviciilor menţionate.

BCR recomandă clienţilor să-şi programeze din timp toate operaţiunile bancare pe care trebuie să le efectueze în această perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici