BCR modifică programul de lucru cu publicul

Banca Comercială Română (BCR) modifică programul de lucru cu publicul, astfel că acesta va începe la ora 9.00 şi se va prelungi până cel târziu la ora 18.30, după ce analizele interne au arătat că publicul solicită servicii cu precădere pe parcusul după-amiezii, a anunţat instituţia de credit.

19505 afișări
Imaginea articolului BCR modifică programul de lucru cu publicul

BCR modifică programul de lucru cu publicul (Imagine: Mediafax Foto)

Programul de lucru cu publicul va începe în toată reţeaua BCR la ora 09.00, faţă de ora 8.30, iar clienţii vor avea acces la serviciile bancare până cel târziu la ora 18.30 în cursul săptămânii, în funcţie de mărimea unităţii, se arată într-un comunicat al instituţiei de credit.

Unităţile de mărime medie vor fi deschise, în general, până la ora 18.00. O parte dintre acestea va lucra cu publicul până la ora 17.30, oră până la care sunt deschise şi toate unităţile mici.

În ziua de sâmbătă, vor fi deschise unităţile mari, jumătate din unităţile medii şi un număr redus de unităţi mici care înregistrează un număr semnificativ de operaţiuni.

Unităţile BCR care îşi desfăşoară activitatea în centrele comerciale, vor avea un program special, similar centrelor comerciale unde sunt amplasate.

Noul program de lucru va fi implementat şi în unităţile nou înfiinţate, în funcţie de mărimea acestora.

În ceea ce priveşte programul centrelor de afaceri corporate, acestea vor avea program de luni până vineri, între orele 09.00 şi 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici