Berceanu: Cartelele de acces în MT vor fi reinstalate, ca să nu intre constructorii în unele birouri

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marţi, că vor fi reinstalate cartelele de acces în instituţie, "ca să nu vină constructorii în birourile unde se fac caietele de sarcini".

12 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Cartelele de acces în MT vor fi reinstalate, ca să nu intre constructorii în unele birouri

Ludovic Orban şi Radu Berceanu (Imagine: Mediafax Foto)

"Sistemul de circulaţie în minister va fi schimbat. Voi reinstala cartelele de acces, ca să nu vină constructorii în birourile unde se fac caiatele de sarcini", a spus el.

Procedurile de predare-primire a ministerului au început marţi şi vor fi finalizate în prima parte a săptămânii viitoare.

"La jumătatea săptămânii viitoare vom finaliza protocolul de predare-primire şi atunci o să am şi eu o imagine mai concretă asupra proiectelor", a spus Berceanu.

Prezent la minister, fostul ministru de resort Ludovic Orban a afirmat că procedurile vor dura câteva zile din cauza numărului mare de proiecte de infrastructură.

"Fiind vorba de un minister complex, finalizarea procedurii se va realiza mai lent, în cursul săptămânii viiotare. Sunt sute de proiecte în curs de derulare şi îi voi prezenta lui Berceanu proiectele şi problemele pe care le-am întâmpinat", a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici