Berceanu va discuta cu "un înalt oficial" Bechtel despre tronsonul Braşov-Turda

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, sâmbătă, că săptămâna viitoare va avea o întâlnire, la Bucureşti, cu "un înalt oficial" al companiei Bechtel, constructorul autostrăzii Transilvania, pentru a discuta despre tronsonul Braşov-Turda, la care lucrările nu au început încă.

19 afișări
Imaginea articolului Berceanu va discuta cu "un înalt oficial" Bechtel despre tronsonul Braşov-Turda

Berceanu va discuta cu "un înalt oficial" Bechtel despre tronsonul Braşov-Turda (Imagine: Liviu Chirică/MediafaxFoto)

El a reamintit că a propus companiei americane, care construieşte autostrada Braşov-Borş, să ia în parteneriat public-privat tronsonul Braşov-Turda.

"Sigur, au şi ei nişte variante, pe care încă nu le cunosc", a continuat Berceanu.

Tronsonul Braşov-Turda va face legătura cu autostrada Bucureşti-Braşov, la care lucrările vor finalizate peste patru ani.

La sfârşitul anului viitor, şoferii vor putea circula din Bucureşti pe autostradă până la Ploieşti, unde vor intra pe DN1, a arătat ministrul Transportirilor.

Totodată, Berceanu a precizat că în primăvara anului viitor vor începe lucrările la tronsonul de autostradă Comarnic-Braşov.

"După ultimele discuţii cu constructorul, ei vor lucrări mai accelerate pentru că e în avantajul lor. Cu cât termină mai repede, cu atât îşi pot recupera mai repede banii", a mai spus radu Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici