Bidian, Kiwi Finance: "E periculos să iei un credit acum"

"E periculos să iei un credit acum; asistăm pe piaţa bancară la o bâlbâială fără precedent", spune pentru BUSINESS Magazin Anca Bidian, director general al brokerului de credite Kiwi Finance.

23 afișări
Imaginea articolului Bidian, Kiwi Finance: "E periculos să iei un credit acum"

Bidian, Kiwi Finance: "E periculos să iei un credit acum"

Acelaşi lucru îl comunică firma şi clienţilor ce-i trec pragul, printr-o campanie iniţiată la începutul lunii noiembrie, care îi sfătuieşte pe cei ce nu au nevoie urgentă de un credit să mai aştepte o perioadă înainte de a-şi depune dosarul de creditare. Pentru moment, la Kiwi Finance toate dosarele sunt centralizate, dar "cu acordul clienţilor, noi am decis să nu le trimitem încă la bănci, ci să aşteptăm să se deblocheze piaţă şi să se aşeze un pic situaţia".

Maria Sterpan, development manager al Credit Zone, semnalează la rândul ei starea de confuzie de pe piaţă bancară: "În ultima lună primim modificări zilnice ale ofertelor de credite, iar unii bancheri le modifică şi de câteva ori pe zi". Creditele se dau "foarte greu", adaugă Sterpan, şi doar cei cu dosarul "perfect" pot spera să le fie aprobat împrumutul dorit.

Citiţi mai multe despre tulburările din piaţa creditelor pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici