BLACK FRIDAY 2012: Magazinele americane au creat aplicaţii de comparare a preţurilor

Clienţii "iuţi de picior" obţin de obicei cele mai bune preţuri de Black Friday, dar în acest an cumpărătorii americani ar putea constata că smartphone-ul este cel mai bun mijloc de economisire, retailerii creând aplicaţii speciale pentru compararea preţurilor, transmite MarketWatch.

1788 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY 2012: Magazinele americane au creat aplicaţii de comparare a preţurilor

BLACK FRIDAY 2012: Magazinele americane au creat aplicaţii de comparare a preţurilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amazon a făcut valuri anul trecut cu o aplicaţie care compara preţurile din magazine cu ofertele sale online. În acest an, retailerii tradiţionali ripostează cu propriile lor aplicaţii.

"Gândiţi-vă la BLACK FRIDAY 2012 ca la un fel de Răzbunare a Retailerilor", a spus Brad Spirrison, editor general la site-ul Appolicious.

Cumpărătorii au la dispoziţie o multitudine de mijloace de comparaţie şi analiză, care să-i ajute să decidă ce să cumpere, iar analiştii se aşteaptă ca aceştia să profite de ele.

Circa un sfert din traficul online de BLACK FRIDAY va fi realizat prin tablete şi telefoane, estimează producătorul de software Adobe.

Pe întreaga perioadă a sărbătorilor, 70% dintre cumpărători afirmă că îşi vor folosi smartphone-ul la cumpărături, potrivit Deloitte.

Operatorii site-urilor de comparare a produselor recomandă cumpărătorilor să folosească aplicaţii pentru compararea preţurilor, precum şi a celor de analiză a produselor, având în vedere că multe dintre mărfurile oferite nu îşi merită banii.

Mediafax.ro vă oferă cele mai importante ştiri despre Black Friday 2012

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici