BLACK FRIDAY 2015: Zeci de clujeni au stat la coadă pentru produse reduse şi cu 80%. Majoritatea au căutat electronice

Zeci de persoane au stat la coadă, vineri dimineaţă, la mai multe magazine de electronice şi electrocasnice din Cluj-Napoca pentru a cumpăra produse reduse şi cu 80% de Black Friday.

976 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY 2015: Zeci de clujeni au stat la coadă pentru produse reduse şi cu 80%. Majoritatea au căutat electronice

BLACK FRIDAY 2015: Zeci de clujeni au stat la coadă pentru produse reduse şi cu 80%. Majoritatea au căutat electronice (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

La unul dintre magazinele de electronice şi electrocasnice din Cluj- Napoca, zeci de persoane au aşteptat la intrare înainte de ora 7.00, ora de deschidere, după care au intrat pentru a căuta produsele pe care au dorit să le cumpere.

"Am văzut că au produse mai ieftine de Black Friday şi chiar a meritat. Am găsit un televizor cu diagonală de 109 cm pe care l-am dorit de mai multă vreme şi m-am documentat din timp asupra caracteristicilor şi a preţului. De la 2.500 de lei l-am cumpărat la 1.800 de lei, a fost foarte convenabilă reducerea”, a spus Ioan Hârcu, unul dintre cumpărători.

Un alt client şi-a cumpărat o tabletă la un preţ redus cu 45%, de la 400 la 220 de lei, dar şi un aparat foto, redus cu 63%, de la 550 de lei la 200 de lei.

"Tableta este cadou pentru fata mea, care este elevă, şi care şi-a dorit de mult timp aşa ceva. Până acum nu mi-am putut permite, dar acum am luat-o aproape la jumătate de preţ. Şi mie mi-am cumpărat aparatul foto. Cu 100 de euro am luat două produse. Chiar a meritat să mă trezec să fiu la 7.00 la magazin”, a spus acesta.

Directorul magazinului, Molnar Miklos, a declarat, la rândul său, că reducerea maximă ajunge şi la 80% la unele produse.

"Este vorba de produse de îngrijire personală, aparate de gătit. De exemplu, avem un uscător de păr redus cu 80%, set de mic dejun, aparate de îndreptat părul, dar avem şi televizoare reduse cu 50%, un model cu ecran curbat care este redus de la 9.999 la 4.999 de lei”, a menţionat Molnar.

De asemenea, vineri s-a deschis la Cluj-Napoca şi Târgul Touristica, unde, de BLACK FRIDAY, sunt oferite sute de pachete turistice şi vacanţe reduse şi cu 50%.

“De Black Friday oferim rezervări pe loc, cu doar 50 lei avans, dar şi reduceri ce ajung până la 50 % la o gamă variată de opţiuni pentru un concediu de vis, în funcţie de destinaţiile alese”, au declarat organizatorii târgului.

Potrivit acestora, o noutate pentru charterele din 2016 este plecarea spre insula Santorini din Grecia, unde preţurile încep de la 332 de euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi cu mic-dejun inclus, biletul de avion şi transferurile fiind incluse în tarif.

„Vacanţele all inclusive rămân alegerea ideală pentru familiile cu copii. Ofertele cele mai generoase vin pentru rezervările la resorturilor din Turcia, unde copiii beneficiază de cazare gratuită. Pentru un loc în cameră dublă la un hotel de patru stele în Kusadasi, timp de 7 nopţi în regim all inclusive, oferta porneşte de la 340 de euroo. Totodată, pentru Grecia, copiii au transportul gratuit, cazarea începând de la 26 euro pe noapte”, au menţionat reprezentanţii Târgului Touristica.

Cea de-a 13-a ediţie a Târgului de Turism Touristica se desfăşoară de vineri până duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici