Black Friday la eMAG, evenimentul de shopping al anului. A fost anunţată data la care are loc în 2020

A zecea ediţie Black Friday va avea loc la eMAG pe 13 noiembrie, anunţă compania.

3774 afișări
Imaginea articolului Black Friday la eMAG, evenimentul de shopping al anului. A fost anunţată data la care are loc în 2020

Anul trecut, 90% dintre români auziseră despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceştia îşi propuseseră să cumpere cel puţin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

Anul trecut, eMAG a primit de Black Friday comenzi în valoare de 499 milioane de lei, pentru 1,3 milioane de produse din 1.800 de categorii.

Evenimentul de cumpărături, organizat pe 15 noiembrie 2019, a adus 10,8 de milioane de vizite. Peste 42% dintre comenzi au fost plătite online cu cardul, în creştere de la 34% comparativ cu anul precedent, iar traficul a trecut în premieră pragul de 10 milioane vizite, cu aproape 1 milion mai multe comparativ cu 2018. De asemenea, peste 76% dintre vizite au fost de pe dispozitivele mobile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
black friday,
dată,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici