Blaga deţine terenuri în judeţul Bihor, locuinţe în Oradea şi Bucureşti, conturi şi acţiuni

Ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Blaga, deţine două terenuri în judeţul Bihor, o casă în Oradea, un apartament de peste 200 metri pătraţi în Aleea Modrogan din Bucureşti, cumpărat în 2007, un autoturism marca BMW, conturi bancare şi acţiuni la mai multe companii.

134 afișări
Imaginea articolului Blaga deţine terenuri în judeţul Bihor, locuinţe în Oradea şi Bucureşti, conturi şi acţiuni

Blaga deţine terenuri în judeţul Bihor, locuinţe în Oradea şi Bucureşti, conturi şi acţiuni (Imagine: Mediafax Foto)

Blaga deţine în Oradea un teren intravilan de 378 de metri pătraţi, o casă de locuit de 346 metri pătraţi şi un teren arabil de peste trei hectare, în judeţul Bihor, achiziţionat în 2007, se arată în declaraţia de avere publicată, luni, pe site-ul Guvernului şi datată 29 decembrie 2008.

În 2007, Blaga a vândut un autoturism Freelander cu 35.419 lei şi o motocicletă Honda pentru 3.500 de euro.

Totodată, ministrul Dezvoltării deţine mai multe conturi în lei, cu o valoare la zi de peste 400.000 lei, şi unul în euro, de peste 6.000 de euro, dar şi datorii de 1,1 milioane de lei către două persoane fizice, scadente în 2017.

În plus, oficialul a trecut în declaraţie o datorie de 215.000 euro, de asemenea către o persoană fizică, reprezentând ultima rată la achiziţia apartamentului din Bucureşti, sumă scadentă la 31 decembrie 2008.

Blaga deţine acţiuni la Banca Transilvania, rafinăria Petrolsub Balc, la România Combi, Romextera şi Remarul, precum şi o poliţă de asigurare de 80.000 de euro scadentă în 2008.

Veniturile încasate de Blaga în 2007 au fost de 69.134 lei, în calitate de ministru şi senator, şi de 1,38 milioane de lei din vânzarea de acţiuni.

Citeşte şi:

Declaraţia de avere a premierului Emil Boc

Declaraţia de avere a ministrului Theodor Paleologu

Declaraţia de avere a ministrului Cristian Diaconescu

Declaraţia de avere a ministrului  Victor Ponta

Declaraţia de avere a ministrului Mihai Stănişoară

Declaraţia de avere a ministrului Radu Berceanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici