Bloomberg: Elon Musk l-a depăşit pe Jeff Bezos conducătorul Amazon devenind cea mai bogată persoană din lume

  • Creşterea de joi a preţului acţiunilor Tesla l-a împins pe Musk în faţa lui Jeff Bezos.
  • Creşterea averii lui Musk în ultimul an marchează cea mai rapidă ascensiune în topul listei celor mai bogaţi oameni din istorie.
  • Musk avea la începutul anului trecut o avere estimată la 27 de miliarde de dolari.
2238 afișări
Imaginea articolului Bloomberg: Elon Musk l-a depăşit pe Jeff Bezos conducătorul Amazon devenind cea mai bogată persoană din lume
Creşterea acţiunile Tesla au dus averea lui Musk la o valoare netă de peste 188,5 miliarde de dolari, cu 1,5 miliarde de dolari mai mult decât Bezos, potrivit raportului.
 
Creşterea averii lui Musk în ultimul an marchează cea mai rapidă ascensiune în topul listei celor mai bogaţi oameni din istorie.

Musk avea la începutul anului trecut o avere estimată la 27 de miliarde de dolari. Creşterea acţiunilor Tesla şi generosul pachet de venituri au adăugat la averea lui Elon Musk peste 150 de miliarde de dolari.

Valoarea de piaţă a Tesla Inc. a crescut la 737,6 miliarde de dolari.

Răspunzând la un tweet potrivit căruia este cel mai bogat om din lume, Musk a scris pe Twitter: „Ce ciudat”.

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici