Blue Air va lansa un zbor intern pe ruta Bucureşti - Cluj-Napoca

Compania aeriană Blue Air, controlată de omul de afaceri Nelu Iordache, va lansa, miercuri, o cursă internă din Bucureşti spre Cluj-Napoca, cu retur, care va avea o frecvenţă de cinci zboruri pe săptămână, a anunţat, luni, operatorul low-cost.

50 afișări
Imaginea articolului Blue Air va lansa un zbor intern pe ruta Bucureşti - Cluj-Napoca

Blue Air va lansa un zbor intern pe ruta Bucureşti - Cluj-Napoca (Imagine: Mediafax Foto)

Aceasta este a treia cursă internă a companiei, după Bucureşti - Arad şi Suceava-Cluj-Napoca, zboruri operate cu retur.

Cursele vor fi operate de cinci ori pe săptămână, de luni până vineri. Astfel, aeronavele vor decola din Bucureşti la ora 22:00, urmând să aterizeze în Cluj-Napoca la 23:00, în timp ce returul va pleca la ora 20:00 din Cluj-Napoca şi va ajunge în Bucureşti la ora 21:00.

"Această frecvenţă a zborurilor vine şi în întâmpinarea călătorilor care doresc să plece de la Cluj-Napoca către alte destinaţii operate din Bucureşti de către Blue Air (...). Compania Blue Air a introdus în această vară 20 rute noi, venind astfel în întâmpinarea cerinţelor de mobilitate ale călătorilor", a declarat directorul general al Blue Air, Adrian Ionaşcu.

Pe 15 iulie, compania a început operarea curselor din Cluj-Napoca către trei destinaţii, respectiv Suceava şi două destinaţii externe, Veneţia şi Viena.

Blue Air este prima companie de smart flying din România şi are capital 100% privat românesc. Companie este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, curse de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

Flota Blue Air este formată din opt aeronave de tip Boeing 737, iar în prezent operatorul se află în negocieri pentru achiziţia a încă zece avioane de acest tip (seriile 800 şi 900), al căror cost ar putea depăşi un miliard de dolari, în funcţie de valoarea de catalog.

În 2008, compania a semnat un contract de achiziţionare a cinci avioane Boeing 737.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici