Blue Air va renunţa, de la 28 martie, la zborul pe ruta Suceava-Viena

Blue Air nu va mai opera, din 28 martie, zborul pe ruta Suceava-Viena, lansat în iunie 2009, întrucât acesta nu este profitabil, şi va creşte frecvenţa curselor Suceava-Roma, de la două la patru zboruri pe săptămână, a declarat pentru MEDIAFAX directorul de PR al companiei aeriene, Florentina Ivan.

26 afișări
Imaginea articolului Blue Air va renunţa, de la 28 martie, la zborul pe ruta Suceava-Viena

Blue Air va renunţa, de la 28 martie, la zborul pe ruta Suceava-Viena (Imagine: Mediafax Foto)

"Am decis să renunţăm la cursa Suceava-Viena pentru că nu a fost o destinaţie profitabilă. Pasagerii care au cumpărat deja bilete pentru zborurile spre Viena vor primi banii înapoi. În schimb, din 28 martie vom adăuga încă două curse pe ruta Suceava-Roma, pe lângă cele două deja existente. Totodată, analizăm posibilitatea de a introduce noi destinaţii din Suceava", a afirmat Ivan.

Cursele spre Roma, cu retur, vor fi operate în zilele de luni, marţi, vineri şi sâmbătă.

Din Suceava, operatorul low-cost are zboruri şi spre Veneţia.

De pe aeroportul din Suceava mai operează companiile Tarom şi Carpatair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici