BMW ar putea solicita garanţii guvernamentale pentru credite

Grupul german BMW ar putea solicita ajutor din partea statului, sub forma unor garanţii pentru creditele contractate, potrivit publicaţiei Bild Zeitung.

14 afișări
Imaginea articolului BMW ar putea solicita garanţii guvernamentale pentru credite

BMW ar putea solicita garanţii guvernamentale pentru credite (Imagine: Mediafax Foto)

BMW ar deveni al doilea constructor auto german care necesită sprijinul guvernului, după ce grupul Volkswagen, cel mai mare conglomerat de profil din Europa, a cerut în decembrie garanţii pentru diviziile financiare, necesare pentru acoperirea refinanţării creditelor.

Reprezentanţii BMW nu au putut fi contactaţi pentru a comenta informaţiile.

Constructorii auto din Germania se confruntă, asemeni rivalilor din întreaga lume, cu prăbuşirea cererii pe piaţa auto şi accesul dificil la creditare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici