BMW va cheltui 7 miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare în 2018: „Cheltuielile vor rămâne ridicate şi în 2019”

Producătorul german de maşini BMW va majora cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare în 2018, la 6,5-7% din vânzări, reprezentând aproape 7 miliarde de euro, a declarat directorul financiar Nicolas Peter, pentru cotidianul german Handelsblatt, citat de Reuters.

419 afișări
Imaginea articolului BMW va cheltui 7 miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare în 2018: „Cheltuielile vor rămâne ridicate şi în 2019”

BMW va cheltui 7 miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare în 2018: „Cheltuielile vor rămâne ridicate şi în 2019”

„Aceasta este o sumă foarte mare. În termeni absoluţi semnifică aproape 7 miliarde de euro, ceea ce reprezintă valoarea combinată a cheltuielilor din 2011 şi 2012”, a declarat Peter într-un interviu pentru ziar, potrivit Reuters.

„Cheltuielile vor rămâne ridicate şi în 2019”, a adăugat reprezentantul BMW.Peter a declarat, anterior, că anul acesta, cheltuielile de cercetare şi dezvoltare vor creşte pentru a ţine pasul cu cererea pentru emisii scăzute, maşini electrice şi tehnologie pentru conducere autonomă. Peter susţinea că cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare ar reprezenta aproape 6% din vânzări, anul acesta, de la 5,5% în 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici