BNR a cumpărat fotolii de 80.000 de euro pentru sala de conferinţe Mitiţă Constantinescu

Banca Naţională a României (BNR) a cumpărat fotolii noi pentru sala de conferinţe Mitiţă Constantinescu, de la firma Eurodidactica din Otopeni, printr-un contract de 80.000 de euro atribuit în urma unei licitaţii, înlocuind astfel fotoliile existente, care sunt "într-un stadiu avansat de uzură".

936 afișări
Imaginea articolului BNR a cumpărat fotolii de 80.000 de euro pentru sala de conferinţe Mitiţă Constantinescu

BNR a cumpărat fotolii de 80.000 de euro pentru sala de conferinţe Mitiţă Constantinescu (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

BNR a organizat o licitaţie deschisă electronică pentru achiziţia fotoliilor, în cadrul căreia a primit cinci oferte, câştigând cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Contractul a fost atribuit pe 17 iulie firmei Eurodidactica, cu sediul în Otopeni, judeţul Ilfov.

Deşi banca centrală estima iniţial contractul la circa 650.000 lei (147.000 euro), inclusiv TVA, valoarea finală a acestuia s-a ridicat la 356.690 lei (circa 80.000 euro).

Firma Eurodidactica furnizează în principal mobilier şcolar, universitar şi de birouri, materiale didactice, echipamente audiovizuale, dar şi servicii de dotare completă pentru săli de amfiteatru, de conferinţe şi consiliu, birouri, biblioteci şi săli de curs.

Înfiinţată în anul 2007, compania are un capital social de 100.000 lei, controlat de trei persoane fizice din Republica Moldova, Eugen şi Rodica Ursu având o participaţie de 45% fiecare, iar 10% este deţinut de Dorin Naniu. Cei doi bărbaţi sunt administratorii firmei.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici