Boc confirmă că a dispus suspendarea pe şase luni a contractelor de publicitate la ministere

Premierul Emil Boc a confirmat, marţi seara, că a dispus suspendarea pentru o perioadă de şase luni a contractelor de publicitate în cazul ministerelor, din cauza constrângerilor bugetare, arătând totodată că încheierea unor astfel de contracte nu va fi interzisă şi pentru programe europene.

27 afișări
Imaginea articolului Boc confirmă că a dispus suspendarea pe şase luni a contractelor de publicitate la ministere

Boc confirmă că a dispus suspendarea pe şase luni a contractelor de publicitate la ministere (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Contractele de publicitate au fost suspendate pentru şase luni din cauza constrângerilor bugetare, dar programele europene merg mai departe", a spus Boc la OTV.

Surse ministeriale au declarat agenţiei MEDIAFAX, în urmă cu trei săptămâni, că Guvernul a adoptat un memorandum prin care ministerelor li se interzice să mai încheie contracte de publicitate pentru un interval de şase luni, din cauza fondurilor limitate, orice derogare de la această interdicţie fiind valabilă doar cu avizul personal al premierului Emil Boc.

La sfârşitul lunii ianuarie, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că premierul Emil Boc va interzice ministerelor să mai încheie contracte de publicitate în următoarele şase luni, invocând resursele bugetare limitate, exceptate fiind doar proiectele care nu pot fi derulate în lipsa unei campanii minime de promovare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici