Bosch caută 340 de oameni pentru fabrica de componente auto din Jucu

Grupul Bosch, unul dintre cei mai mari investitori germani din economia locală, caută 340 de oameni pentru fabrica de componente auto din loca­li­tatea Jucu, judeţul Cluj, potrivit infor­maţiilor de pe site-ul AJOFM Cluj (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă).

1585 afișări
Imaginea articolului Bosch caută 340 de oameni pentru fabrica de componente auto din Jucu

Bosch caută 340 de oameni pentru fabrica de componente auto din Jucu (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Compania a anunţat că fabrica din Jucu şi-a triplat producţia de la inaugurare, din luna mai 2014, până în prezent.

Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru tehniceni operatori roboţi (100) şi pentru funcţionari administrativi (110), însă germanii caută şi ingineri producţie, ingineri automatişti, programatori fabricaţie, şefi de secţie, electriceni sau programatori.

Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată tot în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor soluţii de mobilitate, bunuri de larg consum şi tehnologie pentru construcţii şi energie. Tot în Bucureşti are sediul o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor.

La nivel global, grupul Bosch are aproximativ 375.000 de angajaţi şi vânzări de peste 70,6 miliarde de euro în 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici