Bucureştenii cheltuie la mall un sfert din banii de consum

Vânzările anuale înregistrate de centrele comerciale din Bucureşti sunt estimate la aproximativ un miliard de euro, respectiv un sfert din piaţa bunurilor de larg consum la nivelul Capitalei, reiese din datele analizate de ZF, ţinând cont de informaţiile de la statistică.

44 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii cheltuie la mall un sfert din banii de consum

Bucureştenii cheltuie la mall un sfert din banii de consum (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

Cheltuielile lunare pentru consumul de produse alimentare şi nealimentare în gospodăriile din Bucureşti sunt în medie de 1.278 de lei (circa 304 euro lunar), potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Extrapolând, în condiţiile în care în Bucureşti-Ilfov sunt aproximativ 920.000 de locuinţe, bugetul anual al bucureştenilor pentru consumul de produse alimentare şi nealimentare este de aproximativ 3,5 miliarde de euro.

Citeşte mai multe despre cheltuielile lunare ale bucureştenilor pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici