Bugetul Ministerului Transporturilor, avizat de comisiile parlamentare

Comisiile parlamentare pentru industrii şi servicii au avizat, miercuri, bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI), cu 19 voturi "pentru" şi 4 "împotrivă".

19 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Transporturilor, avizat de comisiile parlamentare

Bugetul Ministerului Transporturilor, avizat de comisiile parlamentare (Catalina Filip/Mediafax Foto)

Guvernul a alocat Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) suma de 6,39 miliarde de lei pentru investiţii în 2010, mai mică cu 31,8% faţă de nivelul preliminat din 2009.

Din totalul alocat pentru investiţii, suma de 5,6 miliarde de lei va fi transferată de la buget, în vreme ce 154,8 milioane de lei vor proveni din credite externe, 620,2 milioane lei din fonduri externe nerambursabile şi două milioane de lei din venituri proprii, potrivit proiectului de buget de stat pentru 2010, aprobat de Guvern şi transmis spre dezbatere Parlamentului.

Fondurile alocate MTI pentru investiţii sunt estimate să crească în 2011, la 7,4 miliarde lei, şi să revină la nivelul de anul viitor în 2012 (6,5 miliarde lei) şi 2013 (6,28 miliarde lei).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici