Bugetul programului Rabla va fi suplimentat pentru încă 60.000 vouchere

Bugetul programului de casare a maşinilor uzate va fi suplimentat de Guvern, probabil săptămâna viitoare, pentru încă 60.000 vouchere, a anunţat, miercuri, ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

583 afișări
Imaginea articolului Bugetul programului Rabla va fi suplimentat pentru încă 60.000 vouchere

Bugetul programului Rabla va fi suplimentat pentru încă 60.000 vouchere (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

El a arătat că datele actuale indică faptul că numărul maşinilor casate se va ridica şi în acest an la 120.000-140.000 unităţi.

Programul de casare a maşinilor uzate "Rabla" a reînceput în a doua parte a lunii martie, cu un plafon total alocat pentru plata primelor de casare de 228 milioane lei, Guvernul anunţând atunci că acest plafon va putea fi suplimentat în funcţie de cerinţele pieţei.

Anul trecut, prin programul "Rabla" au fost casate 190.000 autoturisme şi achiziţionate 63.000 unităţi, dintre care 26.000 de producţie autohtonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici