BURSA DE PEŞTE în format electronic, lansată de Ministerul Agriculturii. Ce presupune platforma

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a lansat, joi, bursa de peşte în format electronic, pentru toţi cei interesaţi să desfăşoare activităţi cu specific pescăresc, transmite MADR într-un comunicat de presă.

141 afișări
Imaginea articolului BURSA DE PEŞTE  în format electronic, lansată de Ministerul Agriculturii. Ce presupune platforma

BURSA DE PEŞTE în format electronic, lansată de Ministerul Agriculturii. Ce presupune platforma

Prin intermediul platfomei online, www.bursadepestetulcea.ro, sunt licitate şi comercializate ofertele de produse pescăreşti, în special cele obţinute din pescuitul comercial din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării (RBDD), pentru a crea o piaţă concurenţială unde asociaţiile de pescari şi pescării să obţină cele mai bune preţuri de vânzare.

Platforma online pusă la dispoziţia comercianţilor este gratuită, iar noutatea acesteia o constituie intervenţia Casei de Comerţ Unirea, care va achiziţiona peştele rămas după finalizarea procedurii de licitaţie prin negociere directă şi îl va introduce într-un circuit rentabil de fabricaţie sau de valorificare.

Astfel, pescarii pot să îşi expună oferta zilnică de peşte proaspăt ce va putea fi licitat de către cumpărătorii ce se vor autentifica în sistem.

De asemenea, publicul poate regăsi informaţii despre cele mai răspândite specii de peşti din Delta Dunării şi Marea Neagră, precum novacul, bibanul, guvidul, calcanul, crapul sau ştiuca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici