BVB: Indicele BET, scădere marginală joi

  • Joi, indicele BET al Bursei de la Bucureşti a închis sesiunea de tranzacţionare la 15.721,62 puncte, în coborâre cu 0,03%.
  • Cel mai recent maxim, înregistrat în data de 15 ianuarie, a fost de 15.803,3 puncte, conform datelor BVB, citate de Ziarul Financiar.
86 afișări
Imaginea articolului BVB: Indicele BET, scădere marginală joi

BVB: Indicele BET, scădere marginală joi

Lichiditatea pe întregul segment de acţiuni – piaţa principală şi Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (AeRO) a însumat 33,6 milioane de lei, iar pe toate instrumentele financiare a ajuns la 37,5 milioane, sub media anuală de 84,5 milioane de lei. Miercuri, rulajul pe acţiuni a fost de circa 130 de milioane de lei, dintre care două treimi au fost realizate printr-o tranzacţie specială cu acţiuni One United Properties.

De notat următoarele creşteri din structura BET de joi: TeraPlast (1,3%), Electrica (1,2%) şi Transelectrica (1%). Scăderi au înregistrat Transgaz (-1,2%), Nuclearelectrica (-0,6%) şi BRD SocGen (-0,55%), care şi-a publicat joi raportul anual preliminar.

În ceea ce priveşte indicii, BET-FI a urcat cu 0,5%, iar BETAeRO cu 1,5%. La polul opus, BET-NG şi ROTX s-au depreciat cu 0,1%.

Indicele principal are plus 2,3% anul acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici