Ca să nu aştepte 6 luni, nemţii plătesc şi 20.000 de euro pentru un Dacia Duster second-hand

Cu toate că lansarea oficială pe piaţa locală s-a realizat în luna mai, când s-au livrat primele modele către clienţi, atât pe site-urile de specialitate din România cât şi pe cele din Germania, Duster poate fi achiziţionat acum şi ca second-hand.

45 afișări
Imaginea articolului Ca să nu aştepte 6 luni, nemţii plătesc şi 20.000 de euro pentru un Dacia Duster second-hand

Ca să nu aştepte 6 luni, nemţii plătesc şi 20.000 de euro pentru un Dacia Duster second-hand (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

În Germania un Duster la mâna a doua cu motor de 1,5 litri 110 CP cu tracţiune 4x4 şi versiune de echipare Prestige (echivalentul Laureate plus opţionale în România) se vinde cu 20.000 de euro pe siteurile de specialitate, cu toate că maşina are deja 10.000 km.

În România un Duster în versiune Laureate cu motorul diesel de 1,5 litri dCi şi 85 CP cu tracţiune doar pe puntea faţă, cu o echipare care include aer condiţionat, închidere centralizată, proiectoare ceaţă şi volan multifuncţional poate fi achiziţionat cu un preţ de 12.000 de euro "negociabil" - adică cu 2.000 de euro mai puţin decât preţul de nou, în condiţiile în care maşina are 8.000 km parcurşi

Citeşte mai multe despre vânzarile Dacia Duster second-hand in Germania pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici