Cafenea din Italia, virală după ce a taxat un client cu 2 euro pentru a tăia un sandviş în două

„Munca trebuie plătită”, a motivat proprietarul cafenelei.

708 afișări
Imaginea articolului Cafenea din Italia, virală după ce a taxat un client cu 2 euro pentru a tăia un sandviş în două

Cafenea din Italia, virală după ce a taxat un client cu 2 euro pentru a tăia un sandviş în două

Bar Pace, o cramă şi cafenea de lângă Lacul Como, a ajuns pe prima pagină a ziarelor locale săptămâna trecută, după ce un client a scris pe TripAdvisor că a fost taxat cu 2 euro în plus pentru ca sandvişul său să fie tăiat în două, scrie Insider. Postând o fotografie a chitanţei, clientul a spus că a servit masa alături de alte persoane şi a vrut să îşi împartă porţia.

"Incredibil, dar adevărat", a scris clientul. Grupul a cheltuit în total 15,70 euro şi a fost taxat pentru un serviciu numit "diviso a metà" (împărţire - n.r.), se arată pe chitanţă. Clientul nu şi-a dezvăluit identitatea, dar profilul său de pe TripAdvisor arată că este o femeie din Milano cu vârstă cuprinse între 50 şi 64 de ani.

Comentariul a devenit viral la începutul lunii august, iar localul a fost atacat pe Facebook, Google şi TripAdvisor de mai multe persoane.

De atunci, TripAdvisor a suspendat noi recenzii pentru cafenea, invocând îngrijorarea cu privire la evaluările primite de la persoane care nu au vizitat-o niciodată.

Cristina Biacchi, proprietara localului, alături de soţul ei, se întreabă de ce clientul supărat nu şi-a exprimat îngrijorarea înainte de a plăti nota de plată.

"I-am fi explicat că fiecare serviciu suplimentar trebuie să fie plătit", a declarat ea pentru La Repubblica: "A trebuit să folosim două farfurii în loc de una şi timpul de spălare s-a dublat, iar apoi două feţe de masă".

„Munca trebuie plătită", a adăugat Biacchi.

Proprietara cafenelei a spus că timpul înseamnă bani şi a invocat creşterea costurilor din industrie, dar a adăugat că nu ar fi insistat asupra taxei de feliere de 2 euro dacă clientul ar fi contestat-o.

Între timp, o avalanşă de noi recenzii negative a scăzut ratingul localului, pe Facebook, la 2,7 din 5 stele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cafenea,
viralizare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici