Camera Reprezentanţilor a aprobat acordul privind creşterea plafonului de îndatorare a SUA

Camera Reprezentanţilor a adoptat luni acordul privind creşterea plafonului de îndatorare, încheiat duminică seară între Casa Albă şi liderii parlamentari, măsura urmând să fie votată marţi în Senatul american.

234 afișări
Imaginea articolului Camera Reprezentanţilor a aprobat acordul privind creşterea plafonului de îndatorare a SUA

Dolari (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Textul a fost adoptat cu 269 de voturi pentru şi 161 împotrivă, în condiţiile în care mai mulţi congresmeni democraţi sunt nemulţumiţi de concesiile făcute de preşedintele Barack Obama.

Votul de luni seară a marcat şi revenirea în Congres a democratei Gabrielle Giffords, grav rănită la cap în ianuarie, într-un atac armat soldat cu moartea a şase persoane în Arizona.

Senatul urmează să voteze textul marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici