Candidaturile managerilor pentru Electrica, CE Hunedoara şi Transelectrica, depuse până la 2 aprilie

Ministerul Economiei, prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), aşteaptă până la 2 aprilie candidaturile managerilor profesionişti care vor să conducă societăţile de stat Electrica SA Complexul Energetic Hunedoara şi Transelectrica.

392 afișări
Imaginea articolului Candidaturile managerilor pentru Electrica, CE Hunedoara şi Transelectrica, depuse până la 2 aprilie

Candidaturile managerilor pentru Electrica, CE Hunedoara şi Transelectrica, depuse până la 2 aprilie (Imagine: Shutterstock)

"Dosarele cuprinzând documentele cerute pentru candidatură vor fi depuse/trimise până cel târziu în data de 2 aprilie 2013, ora 16.00", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei, acţionarul majoritar al celor trei companii menţionate.

În selectarea directorilor, OPSPI va fi asistat de firmele de recrutare Quest Advisors şi Transearch Internaţional.

Quest Advisors a fost înfiinţată de Vasile Luţai Hariton şi este condusă de acesta alături de Loredana Serfezi şi de Andreea Acalovschi, iar Transearch International este o companie internaţională de recrutare, cu subsidiare în mai multe ţări.

Potrivit angajamentelor Guvernului faţă de Fondul Monetar Internaţional (FMI), cele trei companii, alături de altele din portofoliul statului, ar fi trebuit să aibă management selectat pe criterii exclusiv profesionale până la sfârşitul anului trecut.

La ultima vizită a FMI la Bucureşti, din ianaurie, Executivul a promis că va selecta în acest an directori independeţi politic la conducerea mai multor companii de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici