CAR-ul, banca de împrumuturi rapide

Împinse în ultimii ani într-un con de umbră, casele de ajutor reciproc (sau "roata", cum este mai bine cunoscut sistemul) reintră în atenţie, scrie BUSINESS Magazin.

3026 afișări
Imaginea articolului CAR-ul, banca de împrumuturi rapide

CAR-ul, banca de împrumuturi rapide

Circa 3.000 de astfel de societăţi cumulează active de aproximativ jumătate de miliard de euro, potrivit estimărilor lui Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR.

Pentru a putea obţine un împrumut de la CAR, solicitantul trebuie să devină membru, în schimbul unei taxe cuprinse între 10 şi 30 de lei, şi să economisească sume de bani pe măsura posibilităţilor de care dispune. Ulterior, membrii pot obţine împrumuturi de până la 3.000 de lei, cu perioade de rambursare între o lună şi patru ani şi dobânzi cuprinse între 19 şi 22%.

Citiţi mai multe despre şansa CAR-urilor în actualul context pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici