Cardurile Bank Leumi nu vor funcţiona sâmbătă, în intervalul 00:00-18:00

Cardurile emise de Bank Leumi România nu vor putea fi utilizate sâmbătă, între orele 00:00 şi 18:00, pentru plata la comercianţi sau retrageri de numerar, întrucât vor fi efectuate lucrări de mentenanţă, a anunţat, vineri, banca.

17 afișări
Imaginea articolului Cardurile Bank Leumi nu vor funcţiona sâmbătă, în intervalul 00:00-18:00

Cardurile Bank Leumi nu vor funcţiona sâmbătă, în intervalul 00:00-18:00

ATM-urile şi POS-urile băncii vor fi nefuncţionale în intervalul precizat, fiind realizate lucrările periodice de mentenanţă ale structurilor IT şi de telecomunicaţii ale insitutţiei de credit, se arată într-un comunicat al Bank Leumi.

Lucrările au ca scop îmbunătăţirea fiabilităţii sistemului de operare a cardurilor.

În prezent, banca are o reţea de 38 de sucursale, iar pentru perioada următoare are în vedere deschiderea altor agenţii în Bucureşti, Iaşi, Braşov, precum şi una în Bulgaria, la Sofia, prima unitate a unei instituţii româneşti de credit din această ţară.

Bank Leumi România a obţinut în primul semestru un profit de 5,01 milioane de lei, faţă de o pierdere de 1,95 milioane de lei în perioada similară a anului trecut, iar activele au urcat cu 54,4%, la 1,1 miliarde de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici