Cardurile BCR nu vor putea fi utilizate în noaptea de sâmbătă spre duminică

Cardurile Băncii Comerciale Române (BCR) nu vor putea fi utilizate începând de sâmbătă, ora 23:00, până cel târziu duminică la ora 6:00, întrucât instituţia va întrerupe funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri.

13 afișări
Imaginea articolului Cardurile BCR nu vor putea fi utilizate în noaptea de sâmbătă spre duminică

Cardurile BCR nu vor putea fi utilizate în noaptea de sâmbătă spre duminică (Imagine: Mediafax Foto)

"În această perioadă nu vor putea fi efectuate nici un fel de tranzacţii cu cardurile BCR, iar reţeaua de ATM-uri şi POS-uri nu va fi operaţională", se arată într-un comunicat al băncii.

Serviciul de asistenţă de urgenţă carduri va fi asigurat, în această perioadă, în sistem off-line.

"Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic", potrivit comunicatului BCR.

BCR, membră a grupului austriac Erste, gestionează active de peste 17,5 miliarde de euro şi are în prezent 634 de unităţi de retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi) şi 50 de centre de afaceri corporate, dedicate în special IMM-urilor şi companiilor mari.

Instituţia emite 24 tipuri de carduri de credit şi debit, şi deţine o reţea de ATM-uri si POS-uri formată din peste 1.800 de bancomate şi peste 15.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata prin card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici