Cardurile de credit EuroLine vor fi convertite în EuroLine American Express

EFG Retail Services va converti, la expirarea perioadei de valabilitate, toate cardurile de credit emise sub brandul EuroLine în EuroLine American Express, noul card lansat, miercuri, împreună cu furnizorul de servicii de plată American Express.

522 afișări
Imaginea articolului Cardurile de credit EuroLine vor fi convertite în EuroLine American Express

Cardurile de credit EuroLine vor fi convertite în EuroLine American Express

"Avem un portofoliu de circa 480.000 de carduri EuroLine şi vrem să le convertim pe toate în noul card EuroLine American Express", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al EFG Retail Services, George Georgakopoulos, într-o conferinţă de presă.

La expirarea cardurilor de credit EuroLine actuale, acestea vor fi convertite automat şi fără taxe suplimentare, a mai spus Georgakopoulos.

Clienţii vor putea utiliza noul card în străinătate şi vor beneficia de reduceri speciale la parteneri selectaţi. De asemenea, EFG Retail Services menţine perioada de graţie de până la 49 de zile, precum şi facilitatea plăţilor în rate fără dobândă.

Principalul canal de achiziţie pentru noul card EuroLine American Express va fi în continuare retailerii parteneri ai EFG Retail Services, prin creditul direct în magazin oferit clienţilor acestora.

EFG Retail Services este membră a grupului elen Eurobank EFG, o instituţie bancară europeană cu active totale de 86,9 miliarde de euro, la finele lunii iunie 2010.

Grupul are peste 23.000 de angajaţi şi o prezenţă solida în Grecia, Bulgaria, Serbia, România, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg şi Cipru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici