Care sunt cele mai căutate jucării pentru sărbătorile de iarnă

Retailerii de jucării se bucură în preajma sărbătorilor de iarnă de cea mai mare cerere din an. Cei mai mulţi dintre distribuitori mizează pe jucăriile noi aduse pe piaţa românească anul acesta.

471 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai căutate jucării pentru sărbătorile de iarnă

Care sunt cele mai căutate jucării pentru sărbătorile de iarnă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Unele dintre cele mai scumpe jucării aduse anul acesta pe piaţa românească sunt păpuşile din colecţia creată de designerul german Sonja Hartman.

Păpuşile au înălţimea de 46 cm şi prezintă 9 articulaţii ce fac posibile mişcari foarte variate. Preţul unei păpuşi create de designerul german ajunge la 600 de lei. O companie distribuitoare, Smart Toys, se aşteaptă să vândă doar în decembrie 200 de astfel de păpuşi.

O altă noutăte, Roboraptor este un robot jucărie, dotat cu diferite funcţii. Robotul este dotat cu senzori sonori, senzori de mişcare, se mişcă fără a avea nevoie de comenzi date prin intermediul unei telecomenzi. Se vinde cu 459 de lei.

Retailerii de jucării au adus şi jocuri noi de lego.

Lego Ninjago Templu de Foc conţine 1174 de piese în cutie. Conţine 7 minifiguri: Sensei Wu, Zane, Kai, Nya, Lord Garmadon, Samukai si Kruncha. Printre armele incluse se numără nunchagul de fulger, shurikeni de gheaţă, sabia de foc a dragonului, 3 săbii de aur, 2 săbii de argint, 2 pumnale, spad. Vârsta recomandată pentru acest joc de leho este între 8 şi 14 ani.

Citeşte mai multe despre cele mai căutate jucării în perioada sărbătorilor de iarnă pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici