Care sunt cele mai scumpe telefoane mobile, la vânzare în România?

Vertu, brandul de telefoane mobile de lux al Nokia, are fără doar şi poate cea mai scumpă colecţie de telefoane, aflate la vânzare în ţara noastră. Pe locurile imediat următoare vin însă producătorii Motorola, Nokia şi Apple! Să vedem care sunt cele cele mai scumpe telefoane din România!

222 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai scumpe telefoane mobile, la vânzare în România?

Care sunt cele mai scumpe telefoane mobile, la vânzare în România?

Un Vertu care se respectă costă între 10 şi 100.000 de dolari. Mai sunt şi oferte mai bune şi dacă îl iei la mâna a doua sau de la diverşi particulari, ai putea da pe el câteva mii de euro, de data asta. Mai ieftin de atât nu prea poţi să scapi!

La telefonele Vertu, nu tehnologia este cea mai importantă şi ca atare nu ea atârnă cel mai greu în preţurile lor, ce în anumite cazuri pot părea exorbitante, ci mai degrabă materialele preţioase din care sunt făcute.

Asta pentru că vorbim despre adevărate "bijuterii", ornate cu metale şi pietre preţioase.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe telefoane pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici