Cât a pierdut „tatăl” industriei de lux moderne din cauza pandemiei. Miliardarul Bernard Arnault are afaceri şi în România

  • Bernard Arnault, preşedintele grupului Louis Vuitton a pierdut 30 de milioane de euro
  • Acţiunile grupului Louis Vuitton au scăzut cu 19%
  • Grupul de branduri de lux are şi în România un magazin şi o fabrică
1715 afișări
Imaginea articolului Cât a pierdut „tatăl” industriei de lux moderne din cauza pandemiei. Miliardarul Bernard Arnault are afaceri şi în România

Sursa FOTO: Hepta

Miliardarul Bernard Arnault, considerat „tatăl” industriei de lux moderne şi deţinătorul grupului Louis Vuitton a pierdut 30 de milioane de dolari din cauza crizei COVID 19, mai mult decât oricine altcineva din lume, potrivit Bloomberg.

Pentru unii, pandemia a generat pierderi, pentru alţii câştiguri. În vârstă de 71 de ani, Arnault a pierdut suma pe care preşedintele Amazon, Jeff Bezos a câştigat-o în această perioadă.

Acţiunile grupui au scăzut cu 19%, însă, miliardarul a mai trecut prin crize şi a reuşit să le depăşească pe toate. Grupul Louis Vuitton deţine pe lângă brandul care i-a oferit numele, şi alte nume celebre precum Dior, Fendi, Dom Perignon, Moet, Sephora şi Tiffany & Co.

În România, Louis Vuitton are un magazin la parterul hotelului Marriott din Bucureşti. Brandul de lux produce şi în Romania, la Cisnădie, lângă Sibiu, unde face încălţăminte şi componente pentru genţi.

Preţul unei genţi Louis Vuitton porneşte de la 960 de euro şi poate ajunge la 120.000 euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici