Cât ar putea costa cazarea parlamentarilor de la Adunarea NATO de la Bucureşti

Capitala ar putea câştiga aproximativ 1,2 milioane de euro în urma Adunării Parlamentare a NATO, care va avea loc la Bucureşti, în perioada 7 - 10 octombrie. Suma este reprezentată de cheltuielile de cazare ale celor 350 de parlamentari, care vor fi însoţiţi, conform estimărilor, în medie, de câte două persoane. La banii daţi pe cazare se adaugă cheltuială zilnică estimată la circa 100 de euro de persoană.

294 afișări
Imaginea articolului Cât ar putea costa cazarea parlamentarilor de la Adunarea NATO de la Bucureşti

Cât ar putea costa cazarea parlamentarilor de la Adunarea NATO de la Bucureşti (Imagine: Shutterstock)

Cea mai mare parte a cheltuielilor va fi reprezentată de costurile legate de cazarea demnitarilor străini. La un tarif mediu al cazării de 250 de euro pe noapte, cele aproape 1.050 de persoane care vor vizita Bucureştiul cu ocazia Adunării Parlamentare a NATO vor cheltui, în total, pe trei nopţi de cazare,787.500 de euro, având în vedere faptul că aceştia au ales să stea la hotelurile de cinci stele aflate în centrul Bucureştiului, cum ar fi InterContinental, Radisson Blu SAS, JW Marriott Grand Hotel, Athenee Palace Hotel. Unii parlamentari vor sta însă şi la hotelul de trei stele Ibis.

Contactaţi de gândul reprezentanţii hotelurilor menţionate mai sus nu au dat detalii despre pachetul de cazare oferit demnitarilor, invocând confidenţialitatea contractelor încheiate cu clienţii, dar au confirmat că aceştia vor primi reduceri faţă de preţurile afişate la recepţie, având în vedere faptul că rezervarea cuprinde un număr mare de persoane.

Care sunt cele mai scumpe şi cele mai ieftine hoteluri

Cele mai mari tarife sunt afişate la recepţia hotelului Marriott, acestea putând varia între 200 şi 1.161 de euro pe noapte. Cea mai scumpă cameră a hotelului este apartamentul prezidenţial care are o suprafaţă de 140 de metri pătraţi.

Cele mai mici tarife sunt afişate la recepţia hotelului Ibis, aflat în apropierea Palatului Parlamentului. Cea mai ieftină cameră disponibilă în ofertă este cea standard, care dispune de un pat dublu şi de o canapea. Tariful plătit pentru o astfel de cameră este de 54 de euro pe noapte.

Citeşte mai multe despre costul cazării parlamentarilor de la Adunarea NATO pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici