CCIR: Intenţia RA-APPS este aberantă, nesusţinută de lege şi de realitate

Intenţia RA-APPS de a retrage Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) dreptul de folosinţă gratuită a unui teren de 42 hectare ocupat de Romexpo este "aberantă şi nesusţinută de lege", consideră reprezentanţii CCIR.

274 afișări
Imaginea articolului CCIR: Intenţia RA-APPS este aberantă, nesusţinută de lege şi de realitate

CCIR: Intenţia RA-APPS este aberantă, nesusţinută de lege şi de realitate (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

"Ideea este aberantă. Nu este susţinută nici de lege şi nici de realitate. Nu credem că instituţia RA-APPS putea să emită o asemenea teză, având în vedere seriozitatea acestei instituţii şi prevederile legilor care guvernează materia dreptului de proprietate şi a dezmembrămintelor sale. Credem că este o glumă!", a declarat agenţiei MEDIAFAX Daniel Pavel, director adjunct Direcţia Relaţii Publice a CCIR.

Surse din RA-APPS au declarat vineri agenţiei MEDIAFAX că Regia va retrage Camerei de Comerţ dreptul de a folosi gratuit terenul de 42 hectare ocupat de Romexpo, motivând că CCIR încasează sume considerabile din închiriere în dauna statului, şi va institui obligaţia unei plăţi prin care să acopere cheltuielile locuinţelor de protocol ocupate de demnitari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici