Ce-a de-a noua ediţie a celui mai prestigios program de leadership din Sud-Estul Europei, Aspire

Aspire 2019 se desfăşoară în perioada 25 iulie-1 august, în Poiana Braşov, unde 140 participanţi din toată lumea se întâlnesc pentru cel mai prestigios program de antreprenoriat şi leadership din Sud-Estul Europei.

362 afișări
Imaginea articolului Ce-a de-a noua ediţie a celui mai prestigios program de leadership din Sud-Estul Europei, Aspire

Ce-a de-a noua ediţie a celui mai prestigios program de leadership din Sud-Estul Europei, Aspire

Aspire organizează în 2019 trei programe, desfăşurate în paralel, fiecare dedicat unei categorii de vârstă diferite. Liceeni pot participa la Aspire High School (26-30 iulie), studenţii şi masteranzii la Aspire Academy (25 iulie-1 august), iar tinerii profesionişti la Aspire Professional (25-28 iulie).

Sesiunile din cadrul programelor sunt organizate sub diverse forme - de la prezentări şi workshopuri despre leadership, antreprenoriat şi inteligenţă emoţională la sesiuni de public speaking, design thinking şi proiecte de echipă.

Printre cei cei care vor apărea în faţa participanţilor Aspire în 2019 se numără Sorana Pascariu, antreprenor şi fondatoare a două companii de tech, Alain Hereux, profesor la Gdansk University, departamentul de Inovaţie, Creativitate şi Transformare Digitală, Sam Potolicchio, directorul programelor de educaţie globală şi personalizată, la Georgetown University, Luciana Herman şi Phil Malone, ambii profesori la Stanford University, ca şi artiştii Cristian Movilă si Capucine Gros, fondatorii festivalului UNFINISHED, precum şi Alin-Claudiu Apostu, alumn Aspire ;i coordonatorul programului "Vreau să fiu antreprenor".

„Fondat în anul 2011 de absolvenţi de la universităţi de top din Statele Unite şi Europa, precum Harvard, Princeton, Wharton şi Georgetown, Aspire reuşeşte an de an să ajute tinerii să îţi atingă potenţialul, oferindu-le un mediu oportun pentru dezvoltare şi învăţare socială, şi să îi motiveze să transmită mai departe ceea ce au învăţat. Alumnii Aspire sunt conştienţi de impactul pe care îl pot avea în comunităţile din care fac parte şi determinaţi să devină agenţi ai schimbării. În urma celor 8 ediţii ale programelor, Aspire a devenit o comunitate dinamică ce reuneşte peste 800 de Alumni, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, care provin din peste 40 de ţări. În urma programelor din vară, aceştia beneficiază de diverse oportunităţi, atât în România, cât şi în străinătate, companii de top recrutând direct prin intermediul organizaţiei”, arată organizatorii.

Participanţii trec printr-un proces riguros de selecţie, inspirat după modelele universităţilor de renume, parcurgând astfel două etape - aplicaţie şi interviu. Aplicaţia constă într-un formular de înregistrare, însoţit de un eseu şi un CV, potrivit celor de la Aspire.

“Aspire a venit cu o doză puternică de luciditate şi determinare. La început a fost curiozitate, apoi admiraţie faţă de poveştile de viaţă ale tuturor celor prezenţi, iar acum călătoria mea continuă cu ambiţia şi dorinţa de a le oferi tinerilor cu potenţial aceeaşi oportunitate de care m-am bucurat şi eu în 2016. Aspire m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să accept orice provocare în plan profesional şi să capăt încredere în conştiinţa colectivă”, a precizat Ştefania Cioroba, co-preşedinte Aspire, alumnus Aspire Academy 2016. Mai multe detalii se găsesc pe portalul www.aspireacademy.ro.

Taguri:
aspire,
leadership,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici