Video Ce îi lipseşte mediului rural pentru a fi sursa de creştere a economiei?

Mediul rural ar putea fi, în condiţiile reducerii potenţialului de creştere a economiei din exporturi, următoarea sursă de dezvoltare a economiei, având în vedere diferenţele mari între sat şi oraş, informează Ziarul Financiar.

24 afișări

Specialiştii care au participat la seminarul ZF Expert „Cum relansăm economia", cu tema „Cum spargem zidul între sat şi oraş?", susţin că fermierii români nu vor să se adapteze standardelor impuse de procesatori, nu au cunoştinte de marketing, sunt puţini şi fărâmiţaţi şi de cele mai multe ori nu vor să se asocieze.

Citeşte mai multe despre metodele prin care s-ar putea relansa economia pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici