Ce mai impozitează americanii să facă rost de bani: taxă de 10% pe bronzat

Circa 150 de patroni de saloane de înfrumuseţare au protestat ieri în SUA împotriva noii taxe pe solare prin care guvernul american încearcă să obţină anual 2,7 miliarde de dolari, în cadrul noii reforme din domeniul sănătăţii.

11 afișări
Imaginea articolului Ce mai impozitează americanii să facă rost de bani: taxă de 10% pe bronzat

Ce mai impozitează americanii să facă rost de bani: taxă de 10% pe bronzat (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

O parte din angajaţii din aceste saloane audeclarat pentru presă că şefii lor le-au sugerat că şi-ar putea pierde locurile de muncă din cauza noii taxe.

Taxa pe bronzat, respectiv 10% din preţul unei şedinţe la solar, a fost introdusă dupa ce medicii dermatologi au reuşit să-i convingă pe senatori să elimine o taxă pe chirurgia plastică.

Citeşte mai multe despre taxa pe bronzat impusă de americani pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici