Ce malluri vor fi inaugurate în această toamnă

Primul dintre cele şase sau şapte centre comerciale care vor fi inaugurate în toamna acestui an îşi deschide porţile astăzi la Arad, unde compania israeliană GTC a investit circa 70 mil. euro în mallul Galleria, proiect cu o suprafaţă închiriabilă de peste 30.000 de metri pătraţi.

810 afișări
Imaginea articolului Ce malluri vor fi inaugurate în această toamnă

Ce malluri vor fi inaugurate în această toamnă (Imagine: Daniel Mihailescu-Mediafax Foto)

Galleria este al treilea centru comercial din oraş, după proiectele Armonia şi Atrium, şi a fost închiriat aproape integral, printre chiriaşi numărându-se Cora, Inditex, Altex sau Cinema City, scrie Ziarul Financiar.

Pe de altă parte, reprezentanţii altor cinci centre comerciale - Oradea Shopping City, Colosseum Bucureşti, Maritimo Constanţa, ERP Botoşani şi Electroputere Craiova - au reconfirmat ieri pentru ZF datele de deschidere ale acestor proiecte în intervalul 14 octombrie - 17 noiembrie.

În aceste condiţii, dintr-un capăt în altul al ţării va urma o perioadă cu o medie de un mall nou pe săptămână, în ciuda faptului că cele mai recente date de la Statistică arată în luna august o scădere de peste 10% a comerţului cu produse alimentare, nealimentare, băuturi şi tutun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici