Ce meserie trebuie să ai ca să-ţi meargă bine în recesiune? Top joburi căutate şi pe timp de criză

Deşi de mai bine de doi ani sute de mii de angajaţi au rămas fără loc de muncă, au existat şi norocoşi, care nu numai că şi-au păstrat joburile, dar au devenit chiar mai solicitaţi decât înainte, informează www.incont.ro.

189 afișări
Imaginea articolului Ce meserie trebuie să ai ca să-ţi meargă bine în recesiune? Top joburi căutate şi pe timp de criză

Ce meserie trebuie să ai ca să-ţi meargă bine în recesiune? Top joburi căutate şi pe timp de criză (Imagine: Shutterstock)

Fie că este vorba de contabili, fie de meşteşugari sau de recuperatori, există şi domenii de activitate care au mers bine pe timp de criză sau care au fost revitalizate ca urmare a dificultăţilor economice.

Potrivit unui studiu recent, peste 40% dintre români se aşteaptă şi în acest an să-şi piardă locul de muncă, în timp ce o treime spune că este posibil sa li se taie salariul.

Desi angajaţii sunt în continuare pesimişti în ceea ce priveşte viitorul lor profesional, specialiştii spun că există şi domenii cărora le merge bine, şi asta tocmai datorită crizei.

Vezi mai jos lista activităţilor care merg bine şi pe criză:

Contabil. În vremuri de criză orice mic patron vrea să-şi gestioneze cât mai bine banii. De aceea contabilii sunt la mare căutare în această perioadă, fie pentru micile afaceri de familie, fie pentru unele mai mari.

Citeşte mai multe despre joburile căutate şi pe timp de criză pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici