Cea mai valoaroasă companie românească din istorie a primit felicitări pe Wall Street. UiPath e evaluată la 10 miliarde de dolari

  • UiPath serveşte un miliard de utilizatori şi valorează 10 miliarde de dolari
  • Pe Wall Street, bursa Nasdaq a felicitat compania născută într-un apartament de pe strada Delea Veche din Capitală pentru această performanţă
6919 afișări
Imaginea articolului Cea mai valoaroasă companie românească din istorie a primit felicitări pe Wall Street. UiPath e evaluată la 10 miliarde de dolari

UiPath, felicitată de Nasdaq

Pe Wall Street, la New York, UiPath a pus Bucureştiul pe harta financiară a lumii. Bursa Nasdaq a felicitat compania românească, născută într-un apartament de pe strada Delea Veche din Capitală, care a ajuns să fie evaluată acum la 10 miliarde de dolari.
 
Uipath este primul business din Bucureşti devenit decacorn – unicornul reprezintă un miliard, deca e cu 10. Compania a atins borna celor 10 miliarde de dolari după ce mai multe fonduri au investit 225 de milioane de dolari în dezvoltarea acesteia.
 
Evoluţia UiPath este un semnal că lumea are nevoie de automatizare şi soluţii individuale, oferite de inteligenţa artificială.
 
Daniel Dines, şeful acesteia, a declarat că se pregăteşte pentru momentul când numărul de clienţi ai companiei va ajunge la un miliard. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici