CEC lansează creditul de nevoi personale cu asigurare de viaţă şi şomaj

CEC Bank lansează creditul de nevoi personale fără avans, girant şi ipotecă, în limita a 15.000 de lei, cu o dobândă nominală variabilă de 13,5% pe an şi cu perioadă de rambursare de până la patru ani, dar acordat numai cu asigurare de viaţă şi şomaj.

111 afișări
Imaginea articolului CEC lansează creditul de nevoi personale cu asigurare de viaţă şi şomaj

CEC lansează creditul de nevoi personale cu asigurare de viaţă şi şomaj (Imagine: Mediafax Foto)

"Clienţii pot alege o perioadă de graţie de maximum 12 luni, în care vor rambursa numai dobânzi şi comisioane (...) şi nu trebuie să prezinte documente justificative privind utilizarea fondurilor", se arată într-un comunicat al CEC Bank.

Totodată, clienţii sunt asiguraţi în cazul decesului sau invalidităţii totale permanente din accident sau boală, precum şi al şomajului involuntar, caz în care societatea de asigurări Groupama preia plata ratelor pentru o perioadă cumulată de maximum 18 luni.

Din punct de vedere al costurilor, CEC Bank percepe în cazul creditului de nevoi personale o dobândă variabilă de 13,5% pe an, un comision de acordare de 2% din valoarea împrumutului şi unul de gestiune credit 0,3% pe lună din soldul lunar.

Banca nu percepe comision de rambursare anticipată.

Astfel, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 19,65%, fiind calculată pentru un credit de 15.000 lei, acordat pentru patru ani şi cu perioadă de graţie de 12 luni.

CEC Bank acceptă o gamă variată de venituri certe, cu caracter de permanenţă pe toată durata de creditare, reprezentate de salarii, pensii, activităţi agricole, activităţi independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale, care sunt dovedite cu fişa fiscală şi alte documente legale.

Valoarea activelor băncii a crescut în primele 11 luni cu 43,2%, la 19,4 miliarde de lei, în contextul în care banca a majorat soldul creditelor acordate cu 13,5%, la 9,2 miliarde lei, şi portofoliul de depozite cu 21,3%, la 13,7 miliarde lei.

CEC Bank, deţinută de stat prin Ministerul Finanţelor Publice, a urcat în topul băncilor în funcţie de active de pe locul nouă pe şapte după primele nouă luni, după ce şi-a majorat cota de piaţă de la 4,3% la 5,51% la sfârşitul lunii septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici