CEC reduce avansul minim pentru creditele ipotecare la 20%, dar numai pentru patru luni

CEC Bank, cea mai mare bancă deţinută de stat, a redus avansul minim cerut pentru creditele ipotecare, de la 30 până la 20%, în cadrul unei oferte promoţionale valabile până la finalul anului.

402 afișări
Imaginea articolului CEC reduce avansul minim pentru creditele ipotecare la 20%, dar numai pentru patru luni

CEC reduce avansul minim pentru creditele ipotecare la 20%, dar numai pentru patru luni

Odată cu reducerea avansului CEC Bank a scăzut şi nivelul dobânzilor percepute.

Campania vizează creditele în valoare de cel mult 250.000 euro, destinate cumpărării şi construirii de locuinţe în Bucureşti sau reşedintele de judeţ.

La prezentarea unui avans egal sau mai mare de 30%, nivelul dobânzii percepute de banca va fi formată din indicatorul Robor la 6 luni plus o marjă de 2,15% pe an (în cazul în care creditul se achizitionează la pachet cu credit prin card), Robor la 6 plus o marjă de 2,25% pe an. (fara achizitionarea împreuna cucredit prin card).

Pentru un avans cuprins intre 20 si 30%, dobânda va fi Robor la 6 plus 2,40% p.a. (în cazul în care creditul se achizitionează la pachet cu credit prin card), respectiv Robor la 6 plus 2,50% (fără achiziţionarea împreună cu credit prin card).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici