Cele mai bune credite prin Prima Casă. Ce comisioane percep băncile

Deşi este vorba despre un program guvernamental, în care dobânda are stabilit un nivel maxim şi anumite taxe sunt eliminate, asta nu înseamnă că băncile nu mai percep chiar niciun comision pentru creditele prin Prima Casă. Iar unele dintre ele pot ajunge să-ţi golească contul de sume deloc neglijabile.

68 afișări
Imaginea articolului Cele mai bune credite prin Prima Casă. Ce comisioane percep băncile

Cele mai bune credite prin Prima Casă. Ce comisioane percep băncile (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Dacă te gândeşti să-ţi iei un credit prin programul Prima Casă, scapi de grija comisionului de rambursare anticipată a împrumutului, integral sau parţial. Dar asta nu înseamnă că nu există comisioane de acordare sau de administrare, de pildă.

Deşi BRD are cea mai avantajoasă ofertă, dacă ne uităm la dobandă, EURIBOR la 3 luni + 2,4% pentru credite pe 10 până la 20 de ani sau EURIBOR 3M + 2,65%, pentru împrumuturile pe 20-30 de ani, situaţia se schimbă radical atunci când adăugăm şi comisionul de gestiune lunară, de 0,1% la sold, care ajunge la 1,2% pe an.

Citeşte mai multe despre creditele prin Prima Casă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici