Cele mai multe măsuri agreate de FMI cu MFP vizează reducerea cheltuielilor

Cele mai multe măsuri agreate de FMI cu Ministerul Finanţelor Publice (MFP) în ceea ce priveşte bugetul pe 2010 vizează reducerea cheltuielilor publice, pentru atingerea unui deficit de 5,9% din PIB, a declarat, miercuri, şeful misiunii de evaluare a acordului, Jeffrey Franks.

16 afișări
Imaginea articolului Cele mai multe măsuri agreate de FMI cu MFP vizează reducerea cheltuielilor

Cele mai multe măsuri agreate de FMI cu MFP vizează reducerea cheltuielilor (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"Cele mai multe măsuri sunt pe partea de cheltuieli. Dar mai multe detalii vor fi făcute publice când bugetul va fi trimis în Parlament", a spus Franks.

La ora transmiterii ştirii, oficialul Fondului Monetar Internaţional (FMI) se află într-o întâlnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Franks a declarat marţi că FMI a ajuns la un acord cu MFP în ceea ce priveşte principalele prevederi ale bugetului consolidat pe 2010.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici