Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Aţi visat vreodată să petreceţi o noapte la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume? Sau să plănuiţi o excursie romantică sau să plecaţi în luna de miere într-un astfel de loc? Ce aţi vrea să includă? O privelişte minunată? Un angajat al hotelului care să fie tot timpul la dispoziţia dumneavoastră? Jacuzii şi un pat confortabil?

152 afișări
Imaginea articolului Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Acestea sunt câteva dintre serviciile şi dotările pe care le oferă cele mai scumpe hoteluri din lume, în care celebrităţile şi oamenii de afaceri îşi petrec vacanţele, potrivit dirjournal.com.

Spre exemplu, apartamentul prezidenţial de la hotelul President Wilson din Geneva are trei dormitoare, şase băi, o sală pentru cocktail-uri şi o terasă cu vedere spre lacul Geneva şi munţii Alpi. Sufrageria are o masă de billiard, o bibliotecă şi o fântână arteziană. În ce priveşte securitatea, apartamentul este unul din cele mai sigure din lume, ideal pentru celebrităţi. Preţul unei nopţi aici costă 53.000 de dolari.

Un alt apartament luxos, care costă 34.000 de dolari pe noapte este penthouse-ul Ty Warner de la hotelul Four Seasons din New York, creat de arhitectul Peter Marino şi de proprietarul hotelului, Ty Warner. Pereţii celor nouă camere sunt acoperiţi cu perle, aur şi platină. Apartamentul se află la etajul 52 al celui mai înalt hotel din New York şi oferă o privelişte către întregul oraş.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe camere de hotel din lume pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici