CFR Călători va repara 50 de automotoare Săgeată Albastră

Operatorul de transport feroviar CFR Călători va organiza în luna iunie o licitaţie vizând repararea a 50 de automotoare Desiro Săgeata Albastră, valoarea estimată a contractului fiind de până la 7,24 milioane de euro, fără TVA.

334 afișări
Imaginea articolului CFR Călători va repara 50 de automotoare Săgeată Albastră

CFR Călători va repara 50 de automotoare Săgeată Albastră (Imagine: Mediafax Foto)

"Se va încheia un acord cadru pe o durată de doi ani cu un singur operator economic, care are o valoare maximă cantitativă de 50 de bucăţi. În interiorul acestui acord sunt mai multe contracte subsecvente care vor avea o frecvenţă de şase luni. Primul contract are o valoare estimativă de 1,44 milioane de euro, prin care vor fi reparate zece automotoare", au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, surse din companie.

Licitaţia pentru încheierea acordului cadru va fi organizată prin intermediul Bursei Române de Mărfuri, iar finanţarea contractelor va fi asigurată din fonduri proprii ale CFR Călători.

Firmele interesate pot să depună oferte până la 23 iunie, dată la care acestea vor fi deschise.

Criteriul de atribuire va fi oferta cu cel mai mic preţ.

CFR Călători a achiziţionat de la compania Siemens 120 de automotoare de tipul Desiro în 2001 şi alte 104 de unităţi doi ani mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici